In English please In Portuguese please
Forside
Nyheter
Boliger for salg
Priser
Visningsturer
Fotogalleri
Samarbeidspartnere
Juridisk bistand
Kontakt oss
Om oss
 
Navn:*
Adresse:*
Postnr/Sted:*
Telefon:
E-post:
Tidspunkt:
Kontakt meg:
Beskjed:  

Send meg nyheter på epost:
Send meg prospekt:

 


Vår virksomhet

Sol Empreendimentos Imobiliários(SOL) har som mål å oppfylle din drøm om et trygt og kvalitetssikkert boligkjøp i et av de flotteste områdene på Brasils solfylte kyststripe. De to strendene Búzios og Tabatinga ligger rett ved siden av hverandre, bare 25 minutter fra byen Natal med sine restauranter, barer, diskoteker og turistattraksjoner. I tillegg er det kun en 35 minutters kjøretur til flyplassen. Det er grunnen til at våre prosjekter ligger i kystområdet sør for byen. Her kan man nyte de naturskjønne og fredfulle omgivelsene på Búzios- og Tabatinga strendene, samtidig som alle tilbudene og det spennende bylivet Natal har å by på, er innenfor rekkevidde. Arbeidet vårt preges av respekt for miljøet og sosialt ansvar, for vi ønsker å vise at bærekraftig utvikling er mulig.

Om oss

I delstaten Rio Grande do Norte er vi allerede en av de største aktørene innen eiendomsutvikling på sørkysten, og vil fortsatt jobbe for å nå våre ambisjoner om topp kvalitet ved å arbeide ansvarsbevisst med et kvalifisert og erfarent team av fagfolk. Vårt fortrinn ligger i at vi tilbyr våre kunder tett oppfølging helt frem til overdragelse av skjøte på eiendommen. SOL har hovedkontor i Natal og er et brasiliansk selskap med både brasiliansk og norsk kapital. Både eiere og ansatte bistår kunden på hver sin måte slik at du er trygg og fornøyd under hele kjøpsprosessen.

SOL har et nettverk av agenter som står for salg og oppfølging i det brasilianske og europeiske markedet, og vårt hovedkontor i Natal gir deg god lokal oppfølging.

SOL selger ikke prosjekter uten at de nødvendige tillatelsene (IDEMA og IBAMA) er på plass, da er det etter loven kun reservasjoner som er gjeldene. Vi tar slike forholdsregler fordi vi kun lover det vi er sikre på å kunne levere. Vi advarer alle kunder mot ureglementert praksis.

SOL’s verdier og holdninger har gitt tillit i markedet, troverdighet og respekt for kundene er avgjørende!