In English please In Portuguese please
Forside
Nyheter
Boliger for salg
Priser
Visningsturer
Fotogalleri
Samarbeidspartnere
Juridisk bistand
Kontakt oss
Om oss
Flere nyheter
Ny flyplass terminal ferd
Flyplass leder Ibernon Martins Gomes, kunngjorde ...
04.05.2013   Les mer »
Om Brasil på reiselivsmes

Åpningstider

Fredag 2. mars: 11.00 - 19 ...
01.03.2012   Les mer »

Brasilian Carnaval show -
Brasilian Carnaval er en årlig event på Cosmopol ...
24.02.2012   Les mer »
Norge tok VM-gullet!
Ville gledesscener utspant seg ute på gulvet i Gov ...
18.12.2011   Les mer »
Kamp dager - VM i Brasil

Med datoene klare for sluttspillet er det bar ...
20.10.2011   Les mer »
Aker har store planer i B

Dette er ikke en boble. De funnene man snakk ...
22.09.2011   Les mer »
Tidenes VM-sjanse for Nor
PS: Natal er en av arrangørbyene for fotball VM! ...
31.07.2011   Les mer »
Dette drømmer 500 000 nor
Du trenger ikke et stort palass om du skal kjøpe f ...
25.03.2011   Les mer »


Vår virksomhet

Sol Empreendimentos Imobiliários(SOL) har som mål å oppfylle din drøm om et trygt og kvalitetssikkert boligkjøp i et av de flotteste områdene på Brasils solfylte kyststripe. De to strendene Búzios og Tabatinga ligger rett ved siden av hverandre, bare 25 minutter fra byen Natal med sine restauranter, barer, diskoteker og turistattraksjoner. I tillegg er det kun en 35 minutters kjøretur til flyplassen. Det er grunnen til at våre prosjekter ligger i kystområdet sør for byen. Her kan man nyte de naturskjønne og fredfulle omgivelsene på Búzios- og Tabatinga strendene, samtidig som alle tilbudene og det spennende bylivet Natal har å by på, er innenfor rekkevidde. Arbeidet vårt preges av respekt for miljøet og sosialt ansvar, for vi ønsker å vise at bærekraftig utvikling er mulig.

Om oss

I delstaten Rio Grande do Norte er vi allerede en av de største aktørene innen eiendomsutvikling på sørkysten, og vil fortsatt jobbe for å nå våre ambisjoner om topp kvalitet ved å arbeide ansvarsbevisst med et kvalifisert og erfarent team av fagfolk. Vårt fortrinn ligger i at vi tilbyr våre kunder tett oppfølging helt frem til overdragelse av skjøte på eiendommen. SOL har hovedkontor i Natal og er et brasiliansk selskap med både brasiliansk og norsk kapital. Både eiere og ansatte bistår kunden på hver sin måte slik at du er trygg og fornøyd under hele kjøpsprosessen.

SOL har et nettverk av agenter som står for salg og oppfølging i det brasilianske og europeiske markedet, og vårt hovedkontor i Natal gir deg god lokal oppfølging.

SOL selger ikke prosjekter uten at de nødvendige tillatelsene (IDEMA og IBAMA) er på plass, da er det etter loven kun reservasjoner som er gjeldene. Vi tar slike forholdsregler fordi vi kun lover det vi er sikre på å kunne levere. Vi advarer alle kunder mot ureglementert praksis.

SOL’s verdier og holdninger har gitt tillit i markedet, troverdighet og respekt for kundene er avgjørende!