In English please In Portuguese please
Forside
Nyheter
Boliger for salg
Priser
Visningsturer
Fotogalleri
Samarbeidspartnere
Juridisk bistand
Kontakt oss
Om oss
Flere nyheter
Ny flyplass terminal ferd
Flyplass leder Ibernon Martins Gomes, kunngjorde ...
04.05.2013   Les mer »
Om Brasil på reiselivsmes

Åpningstider

Fredag 2. mars: 11.00 - 19 ...
01.03.2012   Les mer »

Brasilian Carnaval show -
Brasilian Carnaval er en årlig event på Cosmopol ...
24.02.2012   Les mer »
Norge tok VM-gullet!
Ville gledesscener utspant seg ute på gulvet i Gov ...
18.12.2011   Les mer »
Kamp dager - VM i Brasil

Med datoene klare for sluttspillet er det bar ...
20.10.2011   Les mer »
Aker har store planer i B

Dette er ikke en boble. De funnene man snakk ...
22.09.2011   Les mer »
Tidenes VM-sjanse for Nor
PS: Natal er en av arrangørbyene for fotball VM! ...
31.07.2011   Les mer »
Dette drømmer 500 000 nor
Du trenger ikke et stort palass om du skal kjøpe f ...
25.03.2011   Les mer »

Sol do Atlantico Resort & Spa - innhold i leiligheter

I tråd med mottoet “jo enklere, jo bedre”, tilbyr SOL en komplett møbelpakke inkludert i kjøpesummen. Levering av ferdigmonterte møbler og hvitevarer gjør kjøpet enklere for deg som kunde. Vi legger ikke bare vekt på det ytre, men også på kvalitet og komfort. Eksempler på dette er sofa med springfjærer i rustfritt materiale og klimaanlegg som ikke forstyrrer nattesøvnen.

Møbelpakken inneholder bl.a. følgende:

Lys og luftig kjøkkeninnredning. Vi har valgt en attraktiv og tidsriktig kjøkkeninnredning i hvitt – en praktisk kjøkkenløsning med god plassutnyttelse. De lyse veggene gir en luftig romfølelse, og lar den lekre benkplaten i granitt komme til sin rett.

Komfyr. I kjøkkeninnredningen inngår en 4-platers gasskomfyr med solid stekeovn. Her kan det tilberedes både frokost, lunsj og middag for hele familien. Eller hva med noe godt å ta med på stranden?

Kombinert kjøleskap og fryser. For å sikre best mulig utnyttelse av plassen, leveres frittstående, todørs kombikjøleskap med separat fryser i øvre del. Her er det plass til både fisk, grønnsaker og andre ferskvarer. Frysedelen kommer godt med når varme sommerkvelder innbyr til å nyte kalde drikker med isterninger i glasset.

Stilrene baderomsmøbler. Baderomsmøblene leveres i stilren utforming, preget av rette linjer og minimalistisk fargevalg. En praktisk og nøktern løsning. Her er det ikke overdreven bruk av effekter, men et fornuftig, moderne, pent og praktisk baderom med skap, vaskeservant, lys over speilet, og dusj vegg i granitt med glassdør.

Stue- og soveromsmøbler. Alle eierseksjonene i Sol do Atlantico Resort & Spa leveres med en sofa det er godt å slappe av i og innbydende senger hvor det er delig å våkne opp på en flott, varm sommermorgen. Alle sengene vil være utstyrt med puter og overlaken. TV-bord og bilde på veggen er også inkludert.

TV. En 21-tommers TV leveres når boligen er ferdigstilt. I din egen stue får du tilgang til filmer, nyheter og mye mer.

Internett. Som et av de første selskapene i Natal-området, tilbyr vi trådløs internettforbindelse og IP til alle eierseksjoner i Sol do Atlantico Resort & Spa. Med en bærbar PC vil det være mulig å surfe på nettet ved bassengkanten, i restauranten, eller i baren. Ledninger og modem er et tilbakelagt stadium!

Klimaanlegg. Natal har perfekt beliggenhet i forhold til ekvator, noe som gir stabile sommertemperaturer året rundt. Med klimaanlegg installert på soverommene, kan du selv bestemme hvilken temperatur du ønsker innendørs. En behagelig temperatur er viktig både for å holde konsentrasjonen oppe og for å sikre god nattesøvn. Stillegående klimaanlegg av typen split leveres ferdig montert med fjernkontroll.

Deponisafe. Alle eierseksjoner i prosjektet vil være utstyrt med en deponisafe for oppbevaring av kontanter, billetter, pass, resepter, bilnøkler osv. Safen monteres i skap på soverom. Dette gjør at du kan føle deg trygg og slippe unødige bekymringer.

Takterrasse med boblebad og utendørs dusj. Alle takterrasser leveres med en elegant Jacuzzi for 5 personer. God plass med fantastisk utsikt utover Atlanterhavet. Len deg tilbake sammen med venner og familie! I tillegg til boblebad utstyres takterrassen med utendørs dusj og belysning, slik at du kan nyte fasilitetene både på dag- og kveldstid.

Tillegg. Det er mulig å bytte enkeltmøbler eller bestille ekstra møbler etter behov og ønske. Møbelleverandøren holder til i Natal, og ved bytte/tilleggsbestilling av møbler skjer betaling direkte til leverandør. På denne måten kan hver enkelt bestemme hvor mye ekstra det er ønskelig å investere i møbler og utstyr.

  Tilbake